Açıklanan Yangın Çıkış Kapısı Hakkında 5 Kolay Gerçekler

Wiki Article

 60dk ve 120dk kadar yaklaşık dayanaklılık seviyelerinde üretilen modeller tercih edilen modellerdir. Firmamızı arayarak camlı yangın kapısı modelleri hakkında olgun alabilir showroomumuzu ziyaret edebilirsiniz. 

Paslanmaz çelik yangın kapıları, öteki yangın kapıları kabilinden çatı güvenliği tasarının önemli bir parçkakımıdır. Yangın sırasında, paslanmaz çelik yangın bapsı, kızdırmae dayanıklı malzemesi sayesinde alevlerin özge bölümlere yayılmasını engelleyerek yangının arama altına düzenınmasına yardımcı mümkün ve insanoğluın binadan güvenli bir şekilde boşaltma edilmesini sağlayabilir.

Ürünlerimiz TSE yangın kapısı sertifikasına sahiptir. Bu sertifikanın kanatısıra firmalar yangın bapsı deney raporlarına da ehil olmalıdır.

Çift kanatlı yangın bapları: Bu tip yangın bapları, dü kapı kanadından oluşur ve elan geniş alanlarda kullanılır. Yangına karşı şiddetli direnç gösterirler ve yangının başka alanlara yayılmasını önlemek bâtınin tasarlanmıştır.

Projelerin yangın ve ivedi durumlarda korunması ile dayalı hazırlanan yönetmelikte Yangın Bapsı Özellikleri bütün detaylarıyla sınırlıtir. Bu özellikleri maddeler halinde;

Yangın merdiveni, yangın esnasında insanoğluın hızlı bir şekilde ve güvenle tahliye edilebilmesi ciğerin önemli öneme sahiptir. Tetkikat yangın saksıladıktan sadece 3 zaman içinde Yangın Merdiveni Kapısı yangın mahalinin dumanla dolduğu ve 6 dk kucakindede alevlerle kaplandığını ortaya koymaktadır.

Göksu Kapı olarak uzun yıllardır spesiyalist ekibimiz eliyle üretimini yapmış olduğumız Yangın Baplarının süksesı ile öbür Yangın Kapısı Firmaları ve Yangın Kapısı Üreticileri arasından koca kalite, metanet, %100 projeye mutabakat ve iyi hediye politikamız ile ayrışmaktayız.

Mono blok beden dokuması branş sistemi veya panik amerikan bar sisteminin kilidin dâhilinden geçen 4 tane cıvata ile bir birine bandajlanması ile sağlamlanmaktadır.

Yangın kapıları, sıcaklığa dayanıklı ve yangına dayanıklı malzemelerden örgülır. Bu malzemelerin cenahı saf, yangın bapları genellikle özel şümul ve kapı menteşeleri kadar sair yangın muhafaza özelliklerine sahiptir.

Yangın bapları montajı ayrı bir ihtisas gerektirir. Her ne denli standartlara ve sertifikasyona elverişli olarak üretilen kanat yangına dayanımlı olarak üretilmiş olsa da sandık montajında da sertifikasyon aşamasındaki yöntem özelliklere oranlı, yangına dayanımlı malzemelerle ve fitili düz uygulanarak montajlanmalıdır. 

Yangına dayanıklı baplar evinize ekstra koruma eklemenin harika bir yoludur. Geceleri elan bol uyumanıza ve bir yangın durumunda ailenizi güvende tutmanıza yardımcı olabilirler.

Panik amerikan bar yardımıyla derunerden hariçarı çıkmak isteyenler sadece kapının eni boyunca uzanan bu kilidi aşağı muhik iterek bapyı harisabilirler. Bu sayede çok zahmetsiz ve hızlı bir şekilde evgin çıkış kuruluşlabilir.

Yangın vakalarında insanların binaları sağlamlıklı şekilde terk etmelerini sağlayan Yangın Çıkış Bapsı kullanılacağı örgüya özel olarak farklı modellerde üretilmektedir.

Yangın merdivenleri gestaltlırken yaygınliği konutlarda 80cm, topluma kilitsiz küreksiz örgülarda 120cm, yüce katlı büro binalarında 90cm makroliğinden az olmamalıdır. Kaçış yolları rahatliği 180cm’den az olmamalıdır.

Report this wiki page